Logo

Mørbrad med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad med champignon

 

En god mørbradret når du får gæster eller skal hygge med hele familien. Salaten kan gives til eller serveres som forret.

Til 6 personer. Tilberedningstid: ca 45 min.

#

1 stor eller 2 små svinemørbrad (min 900 g)

1 lille zucchini eller ½ agurk

2-3 løg

1 peberfrugt

500 g champignon

smør/olie til stegning

salt og peber fra kværn

1 spsk citronsaft

2 dl bouillon (af terning)

2 dl cremefraiche

2 tsk soy sauce

finthakket persille

*

1. Fjern hinder og fedt fra mørbraden og skær den i skiver. Bank dem lidt.

2. Skyl zucchinien eller agurken og skær den i skiver.

3. Pil løgene og skær dem i skiver.

Rens peberfrugten og skær den i strimler.

4. Rens de friske champignon, skær dem i skiver.

5. Brun kødet ca. 2 min. på hver side i smør på en stegepande.

Drys med salt og peber.

Læg kødet i et dybt fad og hold det varmt.

6. Kom lidt mere fedtstof på panden og lad alle grønsager svitse under omrøring i ca. 5 min.

Drys med salt og peber.

Læg grønsagerne over kødet.

7. Kog panden af med citronsaft og bouillon.

Tilsæt cremefraiche og soy sauce.

Varm det godt igen- nem og drys rigeligt med persille.

Hæld saucen over kødet.

8. Retten serveres med flûtes eller løse ris.

 

Hvis du ønsker at servere en forret er et salatfad en »sommerlig-indledning«.

 

Mørbrad med champignon

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her