
 
En god mørbradret når du får gæster eller skal hygge med
hele familien. Salaten kan gives til eller serveres som forret. 
Til 6 personer. Tilberedningstid: ca 45 min. 
#
1 stor eller 2 små svinemørbrad (min 900 g)
1 lille zucchini eller ½ agurk 
2-3 løg 
1 peberfrugt 
500 g champignon 
smør/olie til stegning 
salt og peber fra kværn 
1 spsk citronsaft 
2 dl bouillon (af terning) 
2 dl cremefraiche 
2 tsk soy sauce 
finthakket persille 
*
1. Fjern hinder og fedt fra mørbraden og skær den i skiver.
Bank dem lidt. 
2. Skyl zucchinien eller agurken og skær den i skiver. 
3. Pil løgene og skær dem i skiver. 
Rens peberfrugten og skær den i strimler. 
4. Rens de friske champignon, skær dem i skiver. 
5. Brun kødet ca. 2 min. på hver side i smør på en
stegepande. 
Drys med salt og peber. 
Læg kødet i et dybt fad og hold det varmt. 
6. Kom lidt mere fedtstof på panden og lad alle grønsager
svitse under omrøring i ca. 5 min. 
Drys med salt og peber. 
Læg grønsagerne over kødet. 
7. Kog panden af med citronsaft og bouillon. 
Tilsæt cremefraiche og soy sauce. 
Varm det godt igen- nem og drys rigeligt med persille. 
Hæld saucen over kødet. 
8. Retten serveres med flûtes eller løse ris. 
 
Hvis du ønsker at servere en forret er et salatfad en »sommerlig-indledning«.
 
