8 store kinesiske svampe 
50 g bambusskud 
50 g vandkastanier 
250 g kyllingebryst 
5 spsk soyasauce 
2 løg 
100 g champignon 
2 gulerødder 
3 spsk sesamolie 
200 g rejer 
3 spsk sur sød sauce 
1 spsk citronsaft 
Kinakålblade
Svampene dækkes med vand og bringes i kog og stilles til afkøling i kogevandet. 
Bambusskud og vandkastanjer bruses over med koldt vand og skæres i fine strimler. 
Kødet skæres i 1 cm brede strimler som overhældes med 2 spsk soyasauce og trækker nogle minutter. 
Løgene hakkes fint. 
Champignoner renses og skæres i tynde skiver. 
Gulerødder skæres i fine strimler. 
Olien varmes op og heri steger kyllingestrimlerne 2 minutter. 
Kødet tages op. 
Løg snurrer klare i olien, champignon steger med 2 minutter under omrøring.  
Gulerødder tilsættes og alt steger til grønsagerne er tørre. 
Resten af soyasaucen og rejerne varmes med blandingen 2 minutter hvorefter gryden stilles til afkøling.  
Kyllingekød, bambusskud, kastanjer og finthakkede svampe blandes i retten som smages til med sur sød sauce og citronsaft og derefter anrettes på blade af kinakål.