1,5 kg kanin 
salt 
hvid peber 
2 ½ dl cognac 
3 skalotteløg 
1 fed hvidløg 
1 skive franskbrød 
1 ¼ dl mælk 
250 g hakket kalvekød 
1 kaninlever 
1 knsp cayennepeber 
paprika 
 timian 
1 æg 
200 g spæk 
1 laurbærblad 
frisk timian
Skær kaninfileterne fra rygbenet, gnid dem med salt og peber og læg den i en lille skål. 
Hæld cognac over og lad dem trække i ca. 1 ½ time. 
Pil og hak skalotteløg og hvidløg. 
Læg franskbrødet i en stor skål, hæld den lunkne mælk over og lad det trække 15 minutter. 
Tryk mælken af og rør franskbrødet med løgene.
Resten af kaninkødet skæres fra benene og i mindre stykker. 
Kaninleveren skylles, tørres og skæres i kvarter. 
Mal begge dele en gang gennem kødmaskinen ned i skålen med løgene. 
Rør kalvekødet i og drys med salt, peber, cayennepeber, paprika og timian. 
Tag fileterne op af marinaden og lad dem dryppe af. 
Tilsæt marinaden og ægget til farsen og rør den godt sammen.
En postejform beklædes på bund og sider med spæk og halvdelen af farsen fordeles.
 Læg fileterne ovenpå og resten af farsen over. 
De resterende spækskiver lægges over og det hele trykkes godt sammen . 
Øverst lægges laurbærbladet og en lille kvist timian. 
Kaninpostejen bages i vandbad i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time og 20 minutter. 
Fint til natmad med flûte eller friskbagt landbrød.