Logo

Kaninfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk kaninforben
afpuds fra ryggen
1 æg
30 g hvedemel
1/4 løg
1 kvist rosmarin
2 fed hvidløg
2 dl mælk

Skær kaninkødet fra forbenene.
Kør dette kød, afpudset, rosmarin, løg og hvidløg en gang gennem kødhakkeren.
Rør det med salt, peber, hvedemel, æg og mælk til en lind fars.
Lad den trække 30 minutter inden du steger frikadeller i smør eller olie.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HertugindesildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk bondeomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunfilet med mozzarella, gulerødder og porrer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os