Logo

Kaninfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk kaninforben
afpuds fra ryggen
1 æg
30 g hvedemel
¼ løg
1 kvist rosmarin
2 fed hvidløg
2 dl mælk

Skær kaninkødet fra forbenene.
Kør dette kød, afpudset, rosmarin, løg og hvidløg en gang gennem kødhakkeren.
Rør det med salt, peber, hvedemel, æg og mælk til en lind fars.
Lad den trække 30 minutter inden du steger frikadeller i smør eller olie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her