Logo

Kaninfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 stk kaninforben
afpuds fra ryggen
1 æg
30 g hvedemel
¼ løg
1 kvist rosmarin
2 fed hvidløg
2 dl mælk

Skær kaninkødet fra forbenene.
Kør dette kød, afpudset, rosmarin, løg og hvidløg en gang gennem kødhakkeren.
Rør det med salt, peber, hvedemel, æg og mælk til en lind fars.
Lad den trække 30 minutter inden du steger frikadeller i smør eller olie.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her