Logo

Jordbæris med karamelsauce og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l jordbæris
2 spsk smør
2 spsk hakkede valnødder
1 dl farin
¼ l piskefløde
 
Smelt smørret i en gryde. Rist nødderne under omrøring ca. 7 minutter.
Rør farin og fløde i.
Småkog over lav varme i ca. 3 minutter.
Skær isen i skiver og server saucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her