Logo

Små frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket flæskekød eller kalve- og flæskekød
1 æg
1 stort løg
2 knuste tvebakker eller rasp
3 tsk kartoffelmel
½ dl suppe, og/eller danskvand
salt, peber

Hak løget og rør alt rigtig godt sammen, lad farsen hvile lidt. Kom den i en plastikpose, klip et hjørne af posen, og klem farsen ud i godt nøddestore klumper ned i en stegepande med godt med fedtstof. Brun hurtigt, ryst panden lidt en gang imellem. Når frikadellerne er brunet kommes de i et ovnfast fad, og steger færdig i oven, ca 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her