Pandekager: 
2 dl hvedemel 
4 spsk  flormelis 
2 æggeblommer 
1 æg 
1 ¼ dl sødmælk 
1 ¼ dl piskefløde 
50 g smeltet smør 
 
Fyld: 
50 g smør 
¾ dl sukker 
2 tsk vaniljesukker 
1 æggeblomme 
120 g hakket Daim 
1 æggehvide
 
Bland hvedemel og flormelis med æggeblommerne og det hele æg. 
Pisk mælk og fløde i og kom til sidst smeltet smør i. 
Bag pandekagerne gyldne. 
Rør smør, sukker, vaniljesukker og æggeblommen godt. 
Tilsæt hakket Daim. 
Pisk æggehviden stiv og vend den i fyldet. 
Rul hver pandekage med lidt fyld og læg dem i et ovnfast fad. 
Sæt pandekagerne i ovnen ved ca 200ºC i 8-10 minutter. 
Serveres med softice (vaniljeis rørt med piskefløde) og evt. jordbærpuré.