 
 
 
 
Du har ikke fået stegt ribbensteg, før du har fået det stegt
fra en airfryer. den er klargjort på 5 minutter og på bordet på en time – og sværen
er sprød!
5 min forberedelse. 55
min kogetid. 4 portioner
 
# Ingredienser
1 kg svine-ribbensteg uden ben, sværen ridset (se tips)
2 tsk havsaltflager
olie spray
 
* Tilberedning
Forvarm airfryeren til 200 °C i 3 min. 
Dup ribbenstegen tør med køkkenrulle. Gnid salt ind i svær.
 
Læg ribbenstegen i airfryer-kurven og spray med olie. 
Indstil timeren til 25 min og kog indtil sværen krakelerer. 
Reducer temperaturen til 160 °C. 
Indstil timeren til 30 min og kog indtil ribbenstegen er mør
og gennemstegt.
 
Tips: 
Hvis tiden tillader det, læg svinekød på en bakke,
utildækket, 
i køleskabet i op til 2 dage for at tørre sværen ud.
Hvis sværen begynder at blive for brun under tilberedningen,
skal den dækkes med folie.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------