
Tilpasset camping og Trangia sæt
 
2 rødspætter 
6-7 kartofler 
Smør og olie 
Sauce: 
100 g østershatte 
100 g markchampignons 
1 ½ dl mælk 
Smørbolle se Smørbolle, sovs og sauce på camping
½ dl vand 
En lille håndfuld dild 
Salt og peber 
Smør og olie 
1 citron
 
Kartoflerne koges næsten møre, ca. 15 min. i den store gryde.
Tag gryden af blusset og lad den stå med låg (tallerken).
Svampene skæres i mindre stykker, og svitses i smør i den lille gryde. 
Tilsæt mælk og lidt smørbolle til passende konsistens. 
Kog igennem og tag gryden af blusset. 
 
Fisken steges i lidt olie og smør på panden, ca 3 min. på hver side. 
Tag fisken af panden, hæld vand på panden og lad det koge igennem. 
Hæld opkoget i svampesaucen og kog det hele igennem. 
Tilsæt til sidst dild, salt, peber og smag til med citronsaft.