
 
Denne opskrift er inspireret af den klassiske 'koteletter i
fad', og derfor kan du gå efter hvad de lige har i butikken, når du er ude at
handle.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 minutter 
#
6-8 tynde koteletter 
1 tsk hvidløgssalt 
peber fra kværn 
1 ds (ca. 1 dl) frossen orange juice 
1 ds (225 g) majs 
2 spsk stegte løg 
2 spsk farin 
30 g smør 
*
1. Læg koteletterne i et ovnfast fad, der stilles i en varm
ovn (200-250 °C) i 5 min. 
2. Tag fadet ud af ovnen. 
Drys kødstykkerne på begge sider med hvidløgssalt og peber. 
3. Hæld den frosne juice i en kande. 
Tilsæt samme mængde kogende vand og rør, til juicen er
opløst. 
4. Hæld væden fra majsene, der fordeles i bunden af det
smurte fad. 
Læg koteletterne taglagt over majsen og drys med stegte løg
og farin. 
Hæld orange juicen over og fordel resten af smørret i
klatter over retten. 
5. Stil fadet tilbage i ovnen ved 200 °C i 20-25 min., til
kødet er mørt. 
6. Serveres i fadet med løse ris til.