Logo

Æbleringe med ingefærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Personer

475 g uskrællede æbler, fx. cox orange
100 g makroner
25 g smør
¼ l cremefraiche 18%
1 dl piskefløde
3 spsk flormelis
¼ tsk frisk, fintrevet ingefær
¼ tsk stødt kardemomme

Bland cremefraiche, flormelis, ingefær og kardemomme. Pisk fløden til let skum, vend det forsigtigt i blandingen. Stil cremen i køleskab i mindst 1 time. Smag den til.
Udstik eller skær forsigtigt kernehuset ud af de hele æbler. Skær æblerne i tynde ringe, ½ cm. Læg æbleringene i 6 smurte portionsfade. Drys de groft knuste makroner over æblerne. Skær smørret i mindre stykker og fordel det over makronerne. Bages ved 250ºC i 11 min.
Serveres lune med den kolde creme til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her