Logo

Marinerede porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede porrer

En klassiker. God som forret eller frokostret.

 

5 porrer
1 hakket, hårdkogt æg
½ dl hakket persille
Marinade:
1 ½ tsk dijonsennep
1 ½ spsk. olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
2 tsk vand
½ tsk salt
¼ tsk peber
Tilbehør: brød


Kog porrerne i letsaltet vand til de er møre, 10-12 min.

Lad porrerne dryppe af og afkøl dem.

Skær dem i ca. 3 cm brede skrå stykker.

Pisk en marinade af sennep, olie, eddike, vand, salt og peber.

Hæld marinaden over porrerne og lad dem trække i ½ time.

Drys med æg og persille ved servering og server salaten med brød.


Grønsager pr. person: ca. 175 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her