Logo

Ovnbagte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerødder
Pastinakker
Knoldselleri
Kartofler
Hvidløg
Rødløg
Olivenolie 
Spidskommen, rosmarin, timian, timian, rosmarin, salvie
Honning, citron
 
Man vælger en eller flere af disse grønsager.
Grønsagerne renses og skæres i passende størrelse, fx ligesom pommes
fritter.
Grønsagerne blandes grundigt, hver for sig, med olivenolie og krydderier i hver sin plastikpose og bredes ud på en bradepande eller lægges i 
flere fade.
Gulerødderne blandes med en smule spidskommen og rosmarin.
Pastinakkerne blandes med timian og honning.
Knoldselleri blandes med timian og rosmarin.
Kartoflerne blandes med hvidløg og citronsaft.
Rødløg blandes med salvie.
Grønsagerne dækkes med alufolie og bages ved 220ºC i 20 minutter.
Alufolieen fjernes, og grønsagerne bages yderligere 20-30 minutter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her