Logo

Hornfiskefrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hornfisk
1 l. vand
Salt
peber
1 laurbærblad
4-5 gulerødder
6 store kartofler
1 ½ dl ærter
1 dåse asparges
Meljævning

De rensede hornfisk koges lige netop møre i vand med krydderierne. Fiskene tages op og pilles fri for ben og skind. Holdes varme. Fiskevandet sies. Gulerodstern og skårne kartofler koger knapt møre i lidt fiskevand og aspargesvand, ærter og asparges tilsættes og varmes godt igennem, før blandingen jævnes med lidt meljævning. Smag til og hæld saucen over fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her