
 
300 g cous cous 
1 bok choy eller sølvbede (kaldes også bladbede eller mangold)
2 forårsløg 
1 bdt citronmelisse 
3 spsk olivenolie 
saft af 1 citron 
1 knsp. chili 
salt 
Orange peberfrugt salsa: 
4 orange peberfrugter 
¾ spsk sukker 
1 tsk salt 
2 spsk hvidvinseddike 
Overhæld cous cousen med olie og kogende vand. 
Lad den trække så meget vand som muligt. 
Er der for meget vand ved afdryp den da i sigte. 
Snit bok choy og forårsløg meget fint og hak citronmelissen. 
Bland det i den afkølede cous cous og smag til med citronsaft, chili og salt. 
Kom alle ingredienser til peberfrugtsalsaen i en blender og blend til en ensartet salsa. 
Anret salaten på et fad og server salsaen i en seperart skål.