Logo

Svampesuppe med blåskimmelost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g champignon eller østershatte
15 g smør
8 dl bouillon
2 spsk tomatpuré
2 spsk blåskimmelost
½ dl fløde 13%
et nip sød paprika
salt og peber
 
Skær champignonerne i skiver og sautér dem i smørret længe nok til noget af væden er fordampet.
Tilsæt bouillon, tomatpuré og ost.
Lad suppen småkoge ca. 20 min.
Hæld fløde i og smag til med paprika, salt og peber.
Servér med friskbagt flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her