Logo

Ærtepurésauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl hvidvin
lidt hvidvinseddike
1 dl fiskebouillon
2 dl piskefløde
100 g ærter
25 g smør
citronsaft
 
Hvidvinseddiken nedkoges til det halve, hvidvin tilsættes også dette nedkoges til det halve, fiskefond og fløde tilsættes og det koges jævn. Blendes med ærter, smør og lidt citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her