Logo

Risnudler med blæksprutte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risnudler med blæksprutte

250 g risnudler

500 g blæksprutte

1 bdt. koriander

4 spsk vegetabilsk olie

2 bitter agurker

2 tørrede røde chilier

4 spsk østerssauce

1 tsk sambal oelek

 

Kog risnudlerne efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte.

Gør blæksprutterne i stand, skyl dem grundigt, skær dem op og bred dem ud med skindsiden nedad, rids et fint rudemønster i dem, og skær dem så ud i stykker.

Skyl bitteragurkerne, dup dem tørre, og skær dem i 1 cm fine skiver.

Skær korianderbladene i 1 cm fine strimler.

Varm olien op i wokken, knus chilierne groft, og svits dem kraftigt i olien.

Tilsæt blækspruttestykkerne, brun dem hurtigt og kraftigt, spæd med østerssauce og tag dem op. Kom skiver af bitteragurk i wokken, spæd med ca. 1 dl vand, og lad dem dampe et øjeblik.

Kom atter blæksprutterne tilbage i wokken, tilsæt de kogte risnudler, smag til med sambal oelek, bland korianderstrimlerne i, rør det godt igennem og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her