En nem middagsret med sydlandsk smag og udseende. Retten tilberedes i ovnen og serveres med groft brød til.  
4 store koteletter
4 store kartofler (eller 8 små) 
½ dl  olie 
1 ½ dl  bouillon 
1 aubergine på 300 g i skiver 
3 squash (450 g) i skiver 
2 skive løg 
1 fed hvidløg, knust 
½ kg  tomater i skiver 
1 kvist timian 
1 basilikum, frisk stilk 
9 oliven, sorte 
 kraft French Dressing eller kraft Sallad Dressing 
Rids koteletterne i kanten, så danner de ikke skål under bruningen. 
Drys dem med salt og peber og brun i olie. 
Svits derefter auberginer, squash og løg.  
Læg grønsager og kød taglagt i et ovnfast fad med tomater. 
Kom timian ved og hæld bouillon i fadet. 
Læg folie over og sæt fadet i en 200ºC varm ovn i 30 min. 
Kom basilikumblade  og oliven på og servér flûtes og Kraft dressing til.