Logo

Varmrøget laks med flødestuvet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g varmrøget laks 4 stykker
500 g frisk spinat
50 g smør
reven muskatnød
1 kg kartofler

Pynt:
skalrejer
muslinger
citron

Spinat:
Spinaten rives og blancheres. Hakkes groft og sauteres i smør. Tilsættes piskefløde og koges ind til den ønskede konsistens. Tilsmages med reven muskatnød, salt og peber.

Laks:
Laksen varmes i ovnen ca. 10 minutter ved 180 °.

Anretning:
Laksen anrettes på tallerken, pyntes med skalrejer, muslinger og citron.
Til retten serveres friskkogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her