Logo

Kylling Cordon Bleu i hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryster - gjort en smule flade
4 stykker emmentalerost (intet andet dur)
4 tynde skiver skinke
mælk
hvedemel
salt, peber
smør
piskefløde
tør hvidvin
4 kødpinde

Læg kyllingebrysterne fladt på bordet. Kom 1 stykke emmentalerost ovenpå 1 kyllingebryst og derefter 1 skive skinke ovenpå. Rul sammen og kom kødnål i. Gentag proceduren med de andre kyllingestykker. Bland hvedemel, salt og peber sammen. Dyp rullerne i melblandingen og steg dem i smør til de er brune. Hæld hvidvin over til rullerne er ¾ dækket. Lad det simre ved svag varme i 20 min. Osten vil sive ud efterhånden som de steger, men bliv ikke urolig. Når rullerne er færdige, dækkes de til for at holde varmen. Tilsæt fløde og smag til med salt.
Guddommeligt lækkert. God appetit.

God til ris. Også godt med en smule persille drysset over. Kan serveres med alle grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her