Logo

Hamburgerbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburgerbrød

 

Brød med fyld: Hamburgers og indbagte pølser er populær mad hos både børn og voksne, og så er det samtidig nem og prisrimelig mad. Her er en opskrifter på hamburgerbrød.

8-10 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid, i alt: ca. 1 time. Bagetid: 15 min. Fryseegnet.

#

50 g gær

50 g smør eller margarine

1½ dl mælk

1½ dl vand

1 tsk salt

500 g hvedemel (ca. 7 dl)

mælk til pensling

*

1. Smelt fedtstoffet og bland mælk og vand i.

Smuldr gæren og opløs den i den lune væske.

 

2. Tilsæt salt og halvdelen af melet.

Rør det godt sammen.

Ælt resten af melet i lidt ad gangen til dejen er blank og smidig.

Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i ½ time.

 

3. Ælt dejen sammen og form den til en pølse som deles i 8-10 stykker.

Form små runde brød som sættes på bagepladen beklædt med bagepapir.

Lad dem efterhæve i en halv time.

 

4. Klem brødene lidt flade og pensl dem med mælk.

Bag dem ved 225 °C i 12-15 min.

Ved serveringen deles brødene og ristes let inden de lægges sammen igen med en hakkebøf og garniture imellem.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her