Skinketournedos, 3 cm tykke bøffer/skiver af mørbrad, se Tips 
1 pakke bacon i skiver (1 skive bindes om hver T, resten skæres i tern) 
1 ½ dåsecocktailpølser  
1 fed hvidløg, eller efter smag 
1 ds  tomatpuré 
3 dl letmælk 
2 spsk  cremefraiche 18 %. 
1 ½ tsk  paprika  
salt og peber 
vindruer, stenløse (tilsættes først til sidst) 
 
Tournedos, bacon og knust hvidløg brunes.
Tomatpuré, krydderier, mælk tilsættes.
Det hele simrer, under låg, i ca.  ½ time.
cremefraiche tilsættes, retten jævnes og smages til.
Cocktailpølser og vindruer tilsættes og retten koges op en sidste gang 
Server med ris og evt. asier/drue agurker til.
  
Tips: Skinketournedos er en bøf skåret fra midten af en afpudset svinemørbrad. 
Da skinketournedos er fedtfri, ombindes den med røget spæk eller bacon, til stegning på pande.