Logo

Laksemousse af Østersølaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

160 g laks, røget, udskåret
¼ bdt persille
½ stk lime
20 g smør
4 stk hvidløg
40 g lolo rossa-salat
20 g frisésalat
1 stk skalotteløg
4 spsk cremefraiche, 9%
4 skiver toastbrød, lyst
4 stk cherrytomat

Laksestykket finthakkes, evt. i blender, cremefraiche, finthakket løg og persille (ca. ½ tsk) røres i, konsistensen skal være som rørt fars.

Der smages til med peber, laksen er salt nok i sig selv.

En skive brød skæres i terninger, der ristes på en pande i lidt smør og knust hvidløg efter smag.

Anret moussen i en skål af salatblade, pynt med brødcroutoner, limeskiver uden skræl og en delt cherrytomat, evt. en kvist dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her