Logo

Øllebrød til 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g mørkt rugbrød (1 ½ skive)
1 dl hvidtøl
½ dl æblemost
½ dl vand
1 tsk sukker
1 ½ dl skummetmælk
citronsaft og revet citronskal efter smag
 
Skær rugbrødet i mindre stykker, hæld vand, hvidtøl og æblemost over,
og lad det stå koldt i nogle timer, evt. natten over.
Blend eller pisk blandingen igennem.
Kog øllebrøden, rør hyppigt så den ikke brænder på.
Smag til med sukker, citronsaft og –skal.
Drik et glas skummetmælk til.


Tips: Normalt vil man nok lave en større portion, så der er til flere dage.
Retten kan også fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her