
Marmelade er overraskede let at lave. Og så smager marmeladen her med blommer og valnødder bare rigtig lækkert. For eksempel til morgenbrødet eller brunchen
# 
1 kg blommer 
Revet skal af 1 appelsin 
Saft af 2 appelsiner 
Saft af ½ citron 
50 g grofthakkede valnødder 
½ dl Grand Marnier 
500 g rørsukker 
3 tsk Tørsleffs Rød Melatin uden konservering 
*
 
De skyllede blommer halveres, udste-nes og koges under låg i 10 min. med appelsinskal, appelsin- og citronsaft. 
Sukker tilsættes og koger med i 5 min. 
Valnødder og Grand Marnier tilsættes. 
Rød Melatin blandes godt med 2 spsk sukker og tilsættes under omrøring i den kogende frugt og koges i 2 min. 
Marmeladen hældes på små rene og skoldede glas, der straks lukkes. 
Efter afkøling skal marmeladen opbevares i køleskab.