Logo

Blommemarmelade med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blommemarmelade med valnødder


Marmelade er overraskede let at lave. Og så smager marmeladen her med blommer og valnødder bare rigtig lækkert. For eksempel til morgenbrødet eller brunchen


1 kg blommer
Revet skal af 1 appelsin
Saft af 2 appelsiner
Saft af ½ citron
50 g grofthakkede valnødder
½ dl Grand Marnier
500 g rørsukker
3 tsk Tørsleffs Rød Melatin uden konservering

*

 
De skyllede blommer halveres, udste-nes og koges under låg i 10 min. med appelsinskal, appelsin- og citronsaft.
Sukker tilsættes og koger med i 5 min.
Valnødder og Grand Marnier tilsættes.
Rød Melatin blandes godt med 2 spsk sukker og tilsættes under omrøring i den kogende frugt og koges i 2 min.
Marmeladen hældes på små rene og skoldede glas, der straks lukkes.
Efter afkøling skal marmeladen opbevares i køleskab.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her