Logo

Blommemarmelade med kanel i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Det har aldrig været lettere at lave marmelade - 10 min. i mikroovnen og så er den klar. Denne blommemarmelade med kanel er særdeles god til pandekager, men kan naturligvis også bruges på lune boller.

 

 

500 g blommer
250 g sukker
1 kanel hel
1 tsk geleringsmiddel
2 spsk sukker
Konserveringsmiddel


Skyl, halvér og udsten blommerne.
Blend dem sammen med sukker.
Kom kanel i, og stil det i mikroovnen ca. 10 min. ved 850W.
Tag blommerne ud et par gange og rør i dem.
Rør geleringsmiddel sammen med 2 spsk sukker og rør det i marmeladen.
Tilsæt konserveringsmiddel efter anvisning på pakken.
Kom marmeladen i skoldede glas.
Er speciel god til pandekager. 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristet havregrynEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Croque Monsieur - En parisisk lækkerbisken i dit køkkenHvis du serverer den toppet op med et spejlæg eller et pocheret æg, skifter den navn til...
• Røræg med ostRøræg smager dejligt til morgenmad, brunch eller frokost. I denne opskrift får æggene et...
• Rabarbergrød i dessertglasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os