Logo

Blommemarmelade med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lækre blommemarmelade med ingefær og æble til morgenmaden, på det lune morgenbrød, eller måske nogle lune boller. Marmeladen er nem og hurtig at lave.

 

1/2 kg udstenede blommer
250 g skrællede madæbler
1 citron
300 g (3 1/2 dl) sukker
1/2 spsk finreven frisk ingefær
1 tsk marmeladepulver
1 spsk sukker

*
 
Skær blommerne i mindre stykker.
Skær æblerne i tern.
Skræl citronen tyndt og skær skrællen i tynde strimler.
Fjern den hvide hinde af citronen og skær den i små stykker.
Kog frugten i en gryde med låg i 5 minutter.
Tilsæt sukker og ingefær og færdigkog uden låg i 15 minutter.
Bland marmeladepulver og sukker.
Tilsæt det, som angivet på posens brugsanvisning. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vitaminbrød - diabetikerLav en wrap af salatblad med revet gulerod – også dit barn vil elske det. Ide til lækker...
• Italienske spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æg benedict med hollandaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vodka-marineret jordbær med Crema BellaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os