Logo

Blommemarmelade med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blommemarmelade med valnødder


Marmelade er overraskede let at lave. Og så smager marmeladen her med blommer og valnødder bare rigtig lækkert. For eksempel til morgenbrødet eller brunchen


1 kg blommer
Revet skal af 1 appelsin
Saft af 2 appelsiner
Saft af 1/2 citron
50 g grofthakkede valnødder
1/2 dl Grand Marnier
500 g rørsukker
3 tsk Tørsleffs Rød Melatin uden konservering

*

 
De skyllede blommer halveres, udste-nes og koges under låg i 10 min. med appelsinskal, appelsin- og citronsaft.
Sukker tilsættes og koger med i 5 min.
Valnødder og Grand Marnier tilsættes.
Rød Melatin blandes godt med 2 spsk sukker og tilsættes under omrøring i den kogende frugt og koges i 2 min.
Marmeladen hældes på små rene og skoldede glas, der straks lukkes.
Efter afkøling skal marmeladen opbevares i køleskab.


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommechutney 6Brug den lækre chutney som tilbehør til stegt fisk, røget kød, modne oste og krydrede...
• Blommetrifli med hasselnødderLav en lækker blommekompot, og nyd den med makroner og en friskkogt vaniljecreme
• Blommetærte med friske hasselnødder og fromage fraisNavnet siger det hele: lækker, lækker dessert. Tæften her med blommer, hasselnødder og...
• HybenparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os