Logo

Kryddersild 9

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kg Sild, gællede
750 g Salt
200 g Puddersukker
5 g Salpeter
1 spsk Nelliker
1 spsk Muskat
2 tsk Peber
2 tsk Paprika
2 tsk Sennepspulver

De gællede sild lægges nogle timer i eddike og vand halvt af hver.
De aftørres så og lægges så lagvis i en beholder med krydderblandingen.
Der lægges et let pres på. Er færdige efter 1 måned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her