125 g  tørrede chilifrugter 
250 g  korianderfrø 
15 g  fennikelfrø 
50 g  spidskommen 
6-7 stjerneanis 
¾ muskatnød 
10 nelliker 
1 rulle kanelbark eller 1 stykke kasia bark 
50-60 g  gurkemeje 
10-15 stk hele  kardemomme 
Vælg de bedste hele krydderier på markedet, tag dem med hjem, rens og vask dem, og tør dem i solen (eller varsomt i ovnen). 
Dernæst befries chilierne for stilke og chilier, koranderfrø, fennikelfrø og spidskommen ristes hver for sig i wokken ved svag varme, indtil de tager farve og afgiver aroma. 
Kardemommefrøene tages ud af kapslerne, muskatnødden rives og alle 
krydderierne males i krydderi- eller kaffemølle. 
Hvis de er lidt grove kan de passeres gennem en finmasket sigte. 
Kan opbevares i tætlukket beholder i fryseren i meget lang tid. 
Denne blanding er især god til kød- og grønsagsretter.