Logo

Jamaica kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel kylling
1 løg
1 rød eller grøn peber
2 tomater
2 spsk soyasauce
2 spsk rødvinseddike
salt og peber
1 spsk det 3. krydderi
1 spsk paprika
Lidt allehånde, lidt provance krydderi, lidt timian.
 
Del kyllingen i passende stykker.
Skær løg, peberfrugt og tomater ud i små terninger,
Bland det med krydderierne og kom kyllingestykker i.
Skal stå natten over i køleskabet.
Tages ud en halv time i stuetemperatur før stykkerne vendes i æg og hvedemel.
Steges i en dyb pande i rigelig olie, ved svag varme i 15-20, minutter under låg og skal vendes tit.
Serveres evt. med god salat og en bagt kartoffel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her