Logo

Musliboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller

180 g kornkammeret's økologisk musli (12 spsk )
2,5 dl yoghurt
4,0 dl koldt vand
30 g sukker (1 ½ spsk )
15 g salt (tsk )
75 g gær (1 ½ pakke)
850 g kornkammeret`s økologisk hvedemel
100 g olie

Gæren smuldres ud i væsken, sukker, salt og musli røres i. Står 10 minutter - melet tilsættes - dejen blandes sammen - olien tilsættes og der æltes til den er glat og smidig. Dejen sættes til forhævning i 10 minutter - luften slås ud og portionen deles i ca. 35 stk, som formes runde. Bollerne sættes på smurte bageplader eller bagepapir. stilles til efterhævning et lunt sted tildækket med et stykke plast i ca. 35-45 minutter.
Bages i forvarmet ovn: ca. 15 min. ved 240° (varmluftsovn 200°).
BAGETIP:
Ønskes en bolle med mere fylde, kan der tilsættes ekstra solsikkefrø, nødder, rosiner eller lignende. Dejen må ikke være for fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her