Logo

Gratinerede karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hakket oksekød
smør til stegning
ca. 4 tomater
1 løg
2 fed hvidløg
4 skiver danbo eller lign. ost

Kødet formes til fire bøffer, der trykkes lidt flade.
Bøfferne steges et par min i smør, krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad.
Tomaterne skæres i skiver og fordeles over bøfferne.
Løg og hvidløg hakkes og drysses over.
Læg en skive ost på hver bøf.
Fadet sættes øverst i en varm ovn, til osten er smeltet og taget lidt farve.
Serveres med en skål salat og lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her