Logo

Marineret lammegryde 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammesmåkød
1 spsk olie
2 løg
1 aubergine
2 grønne peberfrugter
2 dl vand
1 tsk salt
groftkværnet peber

Marinade:
1 spsk olie
1 dl rødvin
1 fed presset hvidløg
½ tsk timian

Kødet skæres i tern og lægges i en skål. Marinaden piskes sammen og hældes over. Marineres 4-5 timer i køleskab.

Kødet tages op af marinaden og dryppes af. Marinaden gemmes.

Kødet brunes i en gryde i olien. Auberginen skæres i tern, løg og peberfrugter i skiver. Grøntsagerne kommes i gryden og svitses med 4-5 min.

Resten af marinaden og vand tilsættes. Retten krydres med salt og peber og småkoger under låg i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal vi have atomkraft som energikilde i Danmark?
Effektiv reklame - klik her