Logo

Fisk og agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk fisk i koteletter
1 fed hvidløg
1 bundt purløg
15 g smør
1 stk agurk
Pasta ca. 300 g


Rensede grønsager i terninger
250 g gulerødder
250 g rødbeder
250 g fennikel

Pesto - ¼ af portionen anvendes:
3 dl persille
2 fed hvidløg
1 spsk kapers
1 ½ dl olivenolie

Tænd ovnen på 180°C.

Brun fiskekoteletterne af på en teflonpande og læg dem i et ildfast fad.

Gnid dem med overskåret hvidløg og drys med persille, salt og peber.

Skræl agurken og flæk den på langs.

Tag kernene ud med en teske og skær den i halvmåner.

Læg dem taglagt over fisken og sæt den i ovnen i 8-10 min.

Til pestoen:
Dyp persille i kogende vand 10 sek og hak den groft, kom den i blenderen sammen med hvidløg og kapers.

Tænd blenderen og hæld olien i i en tynd stråle.

Damp grønsagerne knap møre i letsaltet vand alt i mens pastaen koges.

Bland pasta og grønsager i en sigte - kom dem i en varm skål og vend ¼ af pestoen i.


Grønsager pr person: Ca. 300 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her