Logo

Græsk farsbrød med agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl løse ris
1 ½ dl vand
½ tsk groft salt
250 gram hakket svinekød
250 gram hakket lammekød
1 æg
1 dl mælk
1 tsk groft salt
frisk kværnet peber
 
Fyld:
2 spsk friskhakket persille
1 fed knust hvidløg
1 lille hakket løg
100 gram fetaost
20 gram smør
 
Agurke salat:
4 dl yoghurt naturel
1 fed knust hvidløg
½ - 1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 agurk i små terninger
 
Kom risene i kogende vand med salt.
Rør rundt til vandet atter kommer i kog, og kog risene efter anvisningen på pakken.
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars.
Tilsæt de kogte, let afkølede ris.
 

Fyld:
Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri.
Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød.
Begynd og slut med et lag fars.
Fordel smørklatter over farsbrødet, og bag det midt i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time.

 
Agurkesalat:
Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri.
Stil salaten koldt indtil servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her