
4 portioner
 #
400 g hakket torskekød, evt andet godt fiskekød
1 ¼ tsk groft salt
6 hakkede forårsløg (ca. 100 g)
3 spsk hakket frisk persille
friskkværnet peber
1 æg (mellem str.)
1,25 dl mælk
1½ spsk kartoffelmel
4 spsk hvedemel
25 g smør 
 *
Rør torskekødet med salt i ca. 1 min. 
Kom forårsløg, persille, peber og æg i. 
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter de 2 slags hvedemel. 
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. 
Lad smørret gyldne i en pande. 
Steg fiskefrikadellerne ved svag varme, ca. 5 min. 
 
Tilbehør: Kartofler og gulerodssalat.
 
Gulerodssalat:
2 æbler
4 gulerødder
Saften af en appelsin
1 håndfuld rosiner.
 
Riv æbler og gulerødder og bland dem i en skål sammen med saften fra en appelsin og rosinerne.
Ladet det stå og trække ca. ½ time før serveringen.