Logo

Barn 2-6 år Fiskefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barn 2-6 år Fiskefrikadeller


4 portioner
 #
400 g hakket torskekød, evt andet godt fiskekød
1 ¼ tsk groft salt
6 hakkede forårsløg (ca. 100 g)
3 spsk hakket frisk persille
friskkværnet peber
1 æg (mellem str.)
1,25 dl mælk
1½ spsk kartoffelmel
4 spsk hvedemel
25 g smør
 *
Rør torskekødet med salt i ca. 1 min.
Kom forårsløg, persille, peber og æg i.
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter de 2 slags hvedemel.
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Lad smørret gyldne i en pande.
Steg fiskefrikadellerne ved svag varme, ca. 5 min.
 
Tilbehør: Kartofler og gulerodssalat.
 
Gulerodssalat:
2 æbler
4 gulerødder
Saften af en appelsin
1 håndfuld rosiner.
 
Riv æbler og gulerødder og bland dem i en skål sammen med saften fra en appelsin og rosinerne.
Ladet det stå og trække ca. ½ time før serveringen.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her