Logo

Flødestuvede rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

salt og peber
1 bdt finthakket bredbladet persille
2 dl piskefløde
2 tsk dijonsennep
2 skrællede rødbeder

      
Skær rødbeder i tern og kog dem i en gryde med vand og lidt salt 4-5 min.
Hæld næsten alt vandet fra (der skal bare være lidt tilbage i bunden) og tilsæt fløde rørt med sennep.
Lad det simre 4-5 minutter.
Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her