Logo

Louisiana chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ liter riseddike eller hvidvinseddike
10-20 chilifrugter
1 tsk salt
 
Befri chilierne for stilken, og evt. også frøene, og hak dem fint.
Læg dem i et rent, skoldet glas.
Giv eddiken et opkog, tilsæt salt, og hæld det over chilierne.
Lad saucen trække mindst et par døgn, gerne flere uger.
Si frugtkødet fra, eller purér det med eddiken.
Hæld saucen på en rengjort flaske.
Tips: Hvis man vil genbruge "Tabasco" eller lignende flasker kan man bruge en stor kanyle fra apoteket til at sprøjte den siede sauce ind i flasken.
En enkel chilisauce til bordbrug, som egentlig bare er en stærk kryddereddike.
Eksperimentér med andre smagstilsætninger som fx. hvidløg, gulerødder, sukker, citrussaft og appelsinmarmelade. Alle typer chilifrugter kan bruges, sålænge de er friske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her