Logo

Æble-sellerisalat med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æble-sellerisalat med nødder

 

Der er brugt både blancheret knoldselleri og rå bladselleri i salaten. Sammen med æbler og nødder giver det masser af sprødhed.

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 1 min.

 

#

Salat:

125 g skrællet knoldselleri

2-3 stilke blegselleri

1-2 æbler

1 spsk citronsaft

50 g hassel- eller valnødder

 

Dressing:

50 g mayonnaise

1 dl cremefraiche eller fromage frais

1 spsk citronsaft

1 tsk sukker

salt og peber

*

 

Skær knoldsellerien i tynde strimler eller terninger, og blancher dem hurtigt i kogende vand.

Læg dem straks i iskoldt vand, og lad dem dryppe af.

Skræl blegselleristilkene på ydersiden, og skær dem i tynde strimler eller terninger.

 

Vask æblerne, og skær dem i tynde strimler eller terninger.

Vend dem sammen med citronsaft.

Pisk mayonnaise og cremefraiche sammen, og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.

Vend de to slags selleri og æbler i dressingen, og drys med hakkede nødder.

Server som tilbehør til stegt kød eller kogt skinke.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her