
 
Søde æbler giver et godt modspil til løgets skarpe smag.
Salaten passer fint til fisk, svinekød og fjerkræ og også til den krydrede
millionbøf her på siden. 
Arbejdstid: 15 min. 4 personer 
 
#
2 rødløg 
2 spsk olie 
4 spsk friskpresset citronsaft eller 3 spsk æbleeddike 
salt og peber 
2 søde æbler 
½ bundt bredbladet persille 
*
 
Pil rødløgene og skær dem i tynde ringe. 
Bland dem med olie, citronsaft, salt og peber i en skål. 
Vend dem godt rundt og lad dem trække i et par min. 
Rør rundt igen, så de bliver grundigt marinerede og falder
lidt sammen. 
Vask eller skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. 
Vend dem med løgene. 
Anret salaten på et fad og drys med grofthakket persille. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin