Tilbered postejen dagen før eller nogle dage før og frys den ubagte postej.
Bag postejen direkte fra fryseren i 20 minutter mere end angivet i opskriften. Krydderurterne kan varieres alt efter smag, men vælg gerne minimum 2-3 forskellige typer.
400 g kyllingelever.
2 æg.
100 g smør.
2 spsk hvedemel.
4 dl mælk.
1 løg.
1 æble.
2 fed hvidløg.
2 spsk hakkede friske krydderurter, fx timian, rosmarin, oregano og salvie.
Reven skal af ½ citron.
Salt, sort peber
Blend krydderurter, citronskal, og hvidløg fint.
Tilsæt løg og skrællet æble og blend til en grov masse.
Lav en opbagning af smør, hvedemel og mælk.
Hak kyllingelever groft og vend massen i opbagningen sammen med de blendede urter. Krydr med salt og peber og tilsæt æggene.
Pisk godt igennem.
Kom postejen i et ovnfast fad og bag den i ovnen ved 180º i ca. 1 time.