Logo

Kyllingeleverpostej med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilbered postejen dagen før eller nogle dage før og frys den ubagte postej.
Bag postejen direkte fra fryseren i 20 minutter mere end angivet i opskrif­ten. Krydderurterne kan varieres alt efter smag, men vælg gerne minimum 2-3 forskellige typer.
 
400 g kyllingelever.
2 æg.
100 g smør.
2 spsk hvedemel.
4 dl mælk.
1 løg.
1 æble.
2 fed hvidløg.
2 spsk hakkede friske krydderurter, fx timian, rosmarin, oregano og salvie.
Reven skal af ½ citron.
Salt, sort peber
 
Blend krydderurter, citronskal, og hvidløg fint.
Tilsæt løg og skrællet æble og blend til en grov masse.
Lav en opbagning af smør, hvedemel og mælk.
Hak kyllingelever groft og vend massen i opbagningen sammen med de blendede urter. Krydr med salt og peber og tilsæt æggene.
Pisk godt igennem.
Kom postejen i et ovnfast fad og bag den i ovnen ved 180º i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her