Logo

Spinatsuppe - Ispanak corbasi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket oksekød
1 peberfrugt
2 løg
1 ds flåede tomater
2 spsk margarine
500 g grødris
2 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk paprika
1 ½ l kogende vand
100 g grov bulgur
 
Margarinen smeltes. Heri kommes kødet, de snittede løg, hakket peberfrugt og flåede tomater.
Det brunes godt, hvorefter den fint snittede spinat og krydderierne tilsættes.
Der røres rundt nogle minutter til spinaten er ble vet lidt blød, hvorefter vandet hældes i.
Suppen koger nu under låg i 15 min.
Bulguren kommes i og retten koger yderligere 15 min.
Suppen serveres med brød (simit).
Retten kan fryses og genopvarmes i en gryde tilsæt evt. lidt mere vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her