Logo

Glaseret skinke 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor skinke

Glasur:
(mængde skal afpasses skinkens størrelse)
⅓ del sennep
⅔ del brun farin
1 sjat whisky

Glasuren røres sammen og fordeles på skinken, der placeres i et ovnfast fad.
Skinken sættes i en forvarmet ovn og steges efter størrelsen.
En god, stor skinke på ca. 2 ½ kg skal have ca. 2-2 ½ time i ovnen ved. 180-200°C.
Det fedt og glasur, der køber af skinken, kan med fordel dryppes over den igen. Den brune farin i glasuren giver et sprødt knasende lag og en god sødlig kontrast til grønlangkål, som egner sig fortrinligt til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her