Logo

Medisterpølse med bagte rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Medisterpølse med bagte rodfrugter

 

Spar på opvasken, og lav al maden i ovnen. Mens medisterpølse og rodfrugter steger, kan du lave den lækre sennepsdip. Og når duften breder sig i huset, bliver familien lokket til middagsbordet.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 40 min.

 

#

¼ knoldselleri

2 rødbeder

4 gulerødder

3 rødløg

2 spsk olie

500 g medisterpølse

 

Sennepsdip:

3 dl cremefraiche

1 spsk dijonsennep

1 fed hvidløg

1 bundt persille

salt og peber

Tilbehør: rugbrød

*

 

Skræl selleri, rødbeder og gulerødder, og skær dem i grove stykker.

Pil løgene, og skær dem i både.

Vend alle grønsagerne med olie, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.

Bag dem i ovnen ved 200 °C i 20 min.

 

Pensl medisterpølsen med olie, og læg den ned mellem grønsagerne.

Bag videre i ovnen i ca. 15 min. til grønsagerne er møre, og pølsen er gennemstegt.

Rør cremefraiche med sennep, knust hvidløg og hakket persille.

Smag til med salt og peber.

Skær pølsen i stykker på 6-8 cm, og server med rodfrugter, sennepsdip og rugbrød.

 

TIPS: Du kan også servere ovnbagte kartofler til medisterpølsen i stedet for rugbrød: Skær 1 kg kartofler i både, vend dem med 2 spsk olie, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.

Bag dem samtidig med rodfrugter og pølse med ovnens varmluftfunktion.

Temperaturen skal være indstillet til 180 °C, og det hele kan være færdigt samtidig på ca. 30 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her