Logo

Suppe af medaljon, kål, løg og gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peperoni i skiver eller bacon i tern kan bruges i stedet for chilipølse. Ca. 400 g almindelige kartofler kan bruges i stedet for bagekartofler.

2 medaljoner af svinefilet, 2½ cm tykke, a 100 g

salt og peber
½ spsk olie
1 løg
1 gulerod
1-2 bagekartofler
1/8 hvidkål eller ¼ spidskål, 200 g
4 skiver stærk chilipølse eller chorizo, ½-1 cm tykke
5 dl kalvebouillon
persille

Tilbehør: 150 g brød og evt. revet parmesanost

 

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm olien i en gryde ved god varme og brun kødet ca. 1 minut på begge sider.

Tag kødet op.
Snit grønsagerne i tern og strimler og svits dem i gryden.

Tilsæt pølse og bouillon.

Lad suppen koge under låg ved svag varme ca. 10 minutter.

Kog kødet med i suppen i ca. 3 minutter, til kødet er lige netop gennemkogt.
Tag kødet op.

Dæk med alufolie, mens suppen gøres klar til servering.

Smag suppen til med salt og peber.

Hak persillen og kom den i en skål.
Skær kødet i tynde skiver, og server kødet oven på suppen.

Giv brød, hakket persille og evt. frisk revet parmesanost til.

 

Tips: Peperoni i skiver eller bacon i tern kan bruges i stedet for chilipølse.

Ca. 400 g almindelige kartofler kan bruges i stedet for bagekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her