Logo

Klipfiskesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antal personer: 4

½-1 dl oliemarinade
100 g klipfisk uden skind og ben
50 g rosiner
1 æble
1 spsk fintrevet peberrod
1 spsk vineddike
1 spsk sukker

Klipfisken deles i flager, blandes med rosiner. Æble og peberrod rives på råkostjernet ned i marinaden, der er krydret med vineddike og sukker. Marinaden hældes over fisken. Drysses med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her