Logo

Spaghetti carbonara – med børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti carbonara – med børnekokke


Spaghetti carbonara smager fantastisk - hemmeligheden bag den cremede sauce er at bruge lidt af kogevandet. Carbonara er en nem og delikat, italiensk ret med sprød pancetta, som hurtigt kan blive en favorit. Tag børnene med i køkkenet

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4. Denne opskrift er nem at lave.

 
# Ingredienser
250 g pancetta evt bacon i tern eller skiver
4 æg + 4 æggeblommer
100 g revet pecorino ost
100 g revet parmesanost
500 g tørret spaghetti
Salt og friskkværnet peber

 
* Tilberedning
Steg panchettaen sprød på panden, tag den op og sæt den til side, men gem fedtet i panden.
Pisk æg og æggeblommer sammen med de to slags revet ost, og kværn godt med peber i.
Kog pastaen i rigeligt saltet vand. (se pakkens anvisning).
Når den er al dente hældes vandet fra, lad lidt vand - ca. 2 dl - være tilbage.
Vend pastaen med det afsmeltede fedt på panden, kom hurtigt æggene ved, og bland godt.
Spæd med lidt af kogevandet til saucen bliver cremet.
Server øjeblikkelig med lidt ekstra revet parmesan og friskkværnet peber over.

 
Alternativer til Pecorino: Parmiggiano Reggiano, Manchego eller anden fast ost.
Alternativer til parmesan: Høost fra Naturmælk eller Vesterhavsost fra Thise.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her