Logo

Auberginepuré med fritter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 auberginer

3 fed hvidløg

1 dl cremefraiche

peber og salt

lidt citronsaft (efter behag)

 

Prik de hele auberginer med en gaffel - de skal simpelthen gennemprikkes, og bag dem i 45 min ved 200°C til de er helt møre.

Kom de pillede hvidløg i koldt vand, kog dem op, kasser vandet og kog dem op på den facon 4 gange.

Skær de bagte auberginer igennem og skrab kødet ud.

Afkøl og blend det sammen med hvidløg og cremefraiche, salt, peber og lidt citronsaft.

Stil pureen i køleskab

 

Aubergine fritter:

1 aubergine.

Olie fx rapsolie.

Salt

1 tændstik.

 

Skær auberginen i papirtynde skiver og læg dem i iskold vand.

Lad dem trække i en halv time. Skift vand halvvejs.

Varm olien op i en gryde, til den syder om tændstikken .

Tør skiverne i et viskestykke og læg dem ned i gryden, nogle stykker ad gangen.

Pas på de ikke bliver for mørke.

Tag dem op og lad dem ligge og dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Serveres ved at man dypper fritten ned i Auberginepuré.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her